Schoonheidssalon Sittard Geleen

In mijn schoonheidssalon heb ik als schoonheidsspecialiste alle aandacht voor u. Mijn klanten ervaren de behandelingen enerzijds als ontspannend voor lichaam en geest. De behandeling draagt bij aan een algemeen gevoel van comfort en rust. Anderzijds geeft de intensieve gelaatsbehandeling, geheel afgestemd op uw huid, de huid een tintelende frisse en zuivere uitstraling.

Speciaal voor jongeren (en ook ouderen) bied ik intensieve acne behandelingen. Met de acne behandelingen behaal ik aantoonbaar succes. Ook hier heb ik naast de schoonheidsbehandeling en huid peeling, uitgebreid aandacht voor de mens en de impact die acne heeft. Voor jongeren is de stap naar zo'n afspraak vaak groot en een behandeling indrukwekkend, of het vooruitzicht er naar zelfs beangstigend. Ik zorg er voor dat men zich gerust voelt en na een kuur met meer vertrouwen naar zichzelf kijkt.

Nieuw: Meso-T8+ Positive Ageing

De oplossing voor bijna elk huidprobleem

Zichtbaar resultaat, korte pijnloze behandeling(en) in een prettige aangename omgeving en sfeer.

Meso T8+ Beauty product of the yearEen nieuw tijdperk op het gebied van huidverbetering is aangebroken door drie geavanceerde technologieën: Mesotransductie, Cryotherapie en Fototherapie in één oplossing.

De Meso-T8+ combineert deze drie innovatieve technieken met elkaar. Zowel voor het gelaat als voor het lichaam. Deze drie technologieën zijn niet-invasief (zonder naalden) en niet traumatisch voor de huid en er is geen sprake van hitte die de huid belast.

Jezelf heerlijk laten verwennen begint bij Beligejo Beautysalon!

Mijn schoonheidssalon is gevestigd op de Kollenberg in Sittard en ik richt ik mij met name in Limburg op Sittard, Geleen, Brunssum, Heerlen, Hoensbroek, Born, Echt en Roermond. in mijn schoonheidssalon kunt u terecht voor verschillende behandelingen op gebied van huidverbetering en huidverzorging en Positive Ageing met Meso-T8+.

Uw eerste schoonheidsbehandeling bij mij wordt vooraf gegaan met een kennismakingsgesprek en een reiniging van de huid. Na de reiniging wordt de huid vakkundig geanalyseerd waardoor er een duidelijk en helder beeld (diagnose) ontstaat van uw persoonlijke huidconditie. Dankzij deze werkwijze kunnen eventuele disfuncties van uw huid bij de bron worden aangepakt en kunnen de producten die tijdens de behandeling worden gebruikt daarop worden afgestemd.

De producten die worden gebruikt tijdens de behandelingen bevatten hoge concentraties werkzame stoffen waardoor er direct merkbare en zichtbare huidverbetering plaatsvindt. Dankzij de juiste behandeling en, indien gewenst, het juiste advies voor thuisverzorging is een huidverbeterend resultaat gegarandeerd. Uw huid zal weer bestand zijn tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

In mijn schoonheidssalon in Sittard, bied ik oplossingen voor veel voorkomende huidproblemen, zoals:

  • Huidveroudering / Anti Ageing
  • Pigmentatie
  • Acne inclusief Acne littekens
  • Huid verslapping
  • Rode huid
  • Donkere kringen onder ogen
  • Rokers rimpels
  • Cellulitis en Striae
  • Gelokaliseerd vet
Of u nu problemen met uw huid heeft of gewoon behoefte aan een verzorgende schoonheidsbehandeling, in beide gevallen bied ik u een heerlijke ontspannende behandeling.

Fillers en Botox

Denkt u er over na of wellicht Injectables als Fillers en Botox iets voor u zijn, dan kan ik u hierbij volledig persoonlijk begeleiden.

Uw schoonheidssalon voor Sittard, Geleen en omstreken

Behandeling

Om u te behandelen zal er altijd eerst een intake gesprek plaatsvinden om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en u uw vragen kan stellen. Het is mogelijk om direct na de intake behandeld te worden.

Hierbij behandel ik de meeste voorkomende huid problemen. U kunt daarbij denken aan:
 

Schoonheidssalon

Mijn schoonheidssalon is gevestigd op de Kollenberg in Sittard en ik richt mij voornamelijk in Limburg op Sittard, Geleen, Heerlen, Munstergeleen, Hoensbroek, Brunssum, Born en omgeving.

Beligejo volgen

Search