Positive Ageing en Meso-T8+

Build Beautiful Websites

Zichtbaar resultaat, korte pijnloze behandeling(en) in een prettige aangename omgeving en sfeer.

Een nieuw tijdperk op het gebied van huidverbetering is aangebroken door drie geavanceerde technologieën: Mesotransductie, Cryotherapie en Fototherapie in één apparaat. De Meso-T8+ combineert deze drie innovatieve technieken met elkaar. Zowel voor het gelaat als voor het lichaam. Deze drie technologieën zijn niet-invasief (zonder naalden) en niet traumatisch voor de huid en er is geen sprake van hitte die de huid belast.

Beligejo Sittard Geleen Meso-T8+ Beautyproduct of the year
 
Leest u hieronder de beoordeling van de vakjury bij de uitreiking van de "Professional Beauty Product of the Year Award 2018" over Pos+ive Ageing en Meso-T8+.
 

Op het anti-aging congres in Monaco werd het me weer duidelijk. Moderne huidbehandelingen met apparatuur worden holistisch aangepakt. Dat betekent dat meerdere disciplines ingezet worden om het beste anti ageing resultaat te behalen. De tijd van single dosed is voorbij. Bovendien wil de moderne schoonheidsspecialiste haar eigen koers varen, haar eigen protocol opzetten, want met haar kennis en ervaring weet ze dat een behandeling op meerdere niveaus in de huid het beste werkt.

Treur niet om de laser en peelingperikelen! Laat maar gaan. Zo 2017...!

Dit is All in One. Dit is 2018! Dit apparaat geeft jou als schoonheidsspecialiste het beste om je doel te bereiken. Meso – Cryo én Fototherapie.

Monique Lindeboom

Behandelingen

 

De opbouw van de behandelingen met Meso-T8+ is eenvoudig. U kiest een van de mogelijke behandelingen en geeft aan voor welk huidprobleem u de behandeling wenst.

Het verschil tussen de drie type behandelingen wordt bepaald op basis van welke technologie(ën) gebruikt worden. Basis is de Mesotherapie, welke u kunt aanvullen met Cryo en/of LED therapie, voor een beter en sneller resultaat.

Een enkele behandeling kan al effect laten zien. Meestal zijn echter meerdere behandelingen nodig en daarvoor bied ik u een kuur aan van zeven ultimate behandelingen + één gratis.

Om u te behandelen zal er altijd eerst een intake gesprek plaatsvinden om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en u uw vragen kan stellen. Het is mogelijk om direct na de intake behandeld te worden.

Afspraak maken

Tarieven

 
Meso-T8+ Prestige --------------------- € 90,-

M.b.v Mesotherapie is het mogelijk via de behandelingskop van het apparaat een zeer hooggeconcentreerd serum van Positive Ageing tot in de dermis (de levende laag van de huid waar onder andere collageen en elastine wordt aangemaakxt) te bereiken zonder pijn, zonder stress voor de cellen en geen verhitting/verbranding van de huid.

Afspraak maken

Meso-T8+ Elite -------------------------- € 110,-

Middels Mesotherapie is het mogelijk via de behandelingskop van het apparaat een zeer hooggeconcentreerd serum van Positive Ageing tot in de dermis (de levende laag van de huid waar onder andere collageen en elastine wordt aangemaakxt) te bereiken zonder pijn, zonder stress voor de cellen en geen verhitting/verbranding van de huid.

Bij de Elite behandeling wordt de basis Meso behandeling in overleg met u, aangevuld met een Cryo of LED behandeling. Twee afzonderlijke aanvullende behandelingen zorgen voor een beter resultaat.

Afspraak maken

Meso-T8+ Ultimate -------------------- € 125,-

Bij de Ultimate behandeling maakt u gebruik van alle mogelijke behandelingen die de Meso T8+ te bieden heeft.

M.b.v Mesotherapie wordt een zeer hooggeconcentreerd serum van Posi+ive Ageing tot in de dermis (de levende laag van de huid waar onder andere collageen en elastine wordt aangemaakxt) bereikt, zonder pijn, zonder stress voor de cellen en geen verhitting/verbranding van de huid.

Cryo therapie, regelmatige afwisseling van extreem droge kou op de huid, zorgt ervoor dat de adertjes in de huid zich samentrekken en openen waardoor direct zuurstofrijker bloed met extra voedingsstoffen door de huid stroomt waardoor de cellen de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Deze therapie zal geen cellulaire stress en geen verbranding van de huid veroorzaken. Door de goede doorbloeding zal uw huid verhelderen, verfrissen en herstellen.

Bij LED therapie (of Foto therapie) stimuleren gekleurde LED's de cellulaire vernieuwing en de productie van elastinevezels. Afhankeijk van de kleur hebben ze een stimulerend effect.

De combinatie van deze therapieën zorgt voor snel en maximaal resultaat, zonder naalden en zonder pijn.

Afspraak maken

Meso-T8+ Ultimate kuur ------------- € 875,-

Bij de Ultimate behandeling maakt u gebruik van alle mogelijke behandelingen die de Meso T8+ te bieden heeft.

De combinatie van deze therapieën zorgt voor snel en maximaal resultaat, zonder naalden en zonder pijn.

Meestal zijn meerdere behandelingen nodig voor een goed reslutaat. Daarvoor bied ik u een kuur aan van 7 ultimate behandelingen + 1 gratis behandelingen.

De Ultimate kuur dient in een keer betaald te worden bij de eerste behandeling

Afspraak maken

Mesotransduction

een korte uitleg

De Meso-T8+ maakt gebruik van fractionele micro-pulsen. Door deze constante wisseling in frequentie is het mogelijk via de behandelingskop van het apparaat een zeer hooggeconcentreerd serum van Positive Ageing tot in de dermis (de levende laag van de huid waar onder andere collageen en elastine wordt aangemaakt) te bereiken zonder pijn, zonder stress voor de cellen en geen verhitting/verbranding van de huid. Mesotransduction maakt de doorgang in de huid mogelijk die voorheen alleen bereikt kon worden via injecties!

Deze behandelingen kunnen ingezet worden voor een groot aantal huidproblemen:

 • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes (anti ageing);
 • Vermindering van pigmentvlekken;
 • Versteviging van de huid;
 • Diepe hydratatie van de huid;
 • Acne;
 • (Acne) littekens.
mesotransduction Beligejo Sittard Geleen

Cryotherapie

een korte uitleg

Doormiddel van (regelmatige afwisseling) van extreem droge kou op de huid, zorgt cryotherapie ervoor dat de adertjes in de huid zich samentrekken en openen waardoor direct zuurstofrijker bloed met extra voedingsstoffen door de huid stroomt waardoor de cellen de aanmaak van collageen en elastine stimuleren.
Deze therapie zal geen cellulaire stress en geen verbranding van de huid veroorzaken. Door de goede doorbloeding zal uw huid verhelderen, verfrissen en herstellen.

Cryotherapie is in staat vetcellen dermate af te koelen, dat zij afsterven en op natuurlijke wijze afgevoerd worden door het lichaam. Met cryotherapie is het mogelijk om een kleine vetophoping te laten verdwijnen. Het is niet geschikt voor overmatige vetophopingen te laten behandelen. Indien u last heeft van overgewicht dient u helaas eerst af te vallen.

Cryotherapie kan ingezet worden voor een groot aantal huidproblemen en gecombineerd worden met Mesotransduction en Fototherapie voor:

 • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes;
 • Huidverjonging;
 • Huidversteviging;
 • Diepe hydratatie van de huid;
 • Behandeling van cellulitis en Striae;
 • Behandeling gelokaliseerd vet;
 • Huidverhelderingsbehandeling;
 • Behandeling van donkere kringen onder uw ogen.
Build Beautiful Websites

Fototherapie

een korte uitleg

Fototherapie is een LED lamp die rode, gele of blauwe lichtfotons absorbeert en uitstraalt. Deze stralingen veroorzaken een biologische verandering in de cel. Hierdoor wordt een natuurlijke reactie gecreëerd in de diepere huidlaag en zal onder andere de collageen productie gestimuleerd worden. LED is bij veel huidproblemen in te zetten. Fototherapie is geheel pijnloos en zeer rustgevend!

De rode LED's stimuleren cellulaire vernieuwing en de productie van elastinevezels . Ze hebben een antiageing effect.

De gele LED's hebben een zichtbaar effect op brandwonden (zonnebrand) en verminderen roodheid. Ze stimuleren de productie van elastine en collageen (ook inzetbaar bij de behandeling van andere ontstekingsverschijnselen in de huid).

De blauwe LED's hebben gunstig bewezen resultaten op het doden van de bacterie die verantwoordelijk is voor acne in de huid ( Propioniabacterium acne ).

Build Beautiful Websites

Behandeling

Om u te behandelen zal er altijd eerst een intake gesprek plaatsvinden om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en u uw vragen kan stellen. Het is mogelijk om direct na de intake behandeld te worden.

Schoonheidssalon

Mijn schoonheidssalon is gevestigd op de Kollenberg in Sittard en ik richt mij voornamelijk in Limburg op Sittard, Geleen, Heerlen, Munstergeleen, Hoensbroek, Brunssum, Born en omgeving.

Beligejo volgen

Search