Medik8 Huidverzorging

Beligejo Schoonheidssalon Sittard Geleen Medik8

Elk van de Medik8 gezichtsbehandelingen geeft een intensieve verjongende, herstellende en ontspannende ervaring voor het hele gezicht, de hals en decolleté. Iedere behandeling biedt een masker, versterkt met speciaal geselecteerde serums om een direct en langdurig antwoord te bieden op de individuele behoefte van u als klant.

Op basis van baanbrekende ingrediënten, groene productie filosofie en eenvoudige maar effectieve technieken, zijn Medik8Gezichtsbehandelingen geschikt voor alle huidtypen en leveren ze echte resultaten, hetgeen klanten een mooie stralende teint geeft.

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten. Met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

Professionele producten: Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals, zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellness bedrijven.

Kennis en ervaring: Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek van meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

Behandelingen

 

De verzorgende behandelingen bieden een diep reinigend resultaat voor de volwassen huid. Tijdens een heerlijke ontspannende behandeling wordt de huid gereinigd en gehydrateerd met een schoon, jong en fris gevoel tot gevolg.

Bij de Classic deLuxe behandeling is tevens epileren - harsen - wenkbrauwen en/of wimpers verven inbegrepen.

Ook de jongere huid tot ca. 18 jaar kan al een verzorging nodig hebben. Hierbij gaat het meestal om het reinigen van de onzuivere huid. Hier is een speciale aangepaste behandeling voor beschikbaar.

Om u te behandelen zal er altijd eerst een intake gesprek plaatsvinden om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en u uw vragen kan stellen. Het is mogelijk om direct na de intake behandeld te worden.

Afspraak maken

Tarieven

 
Medik8 Millennium -------------------- € 40,-
De Medik8 Special Millennium behandeling is speciaal voor het optimaliseren van de onzuivere huid bij jongeren tot ca. 18 jaar. 

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een enzymatische peeling op basis van Papaya. De huid wordt diep gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd.

Afspraak maken

Medik8 Classic -------------------------- € 50,-
Medik8 Classic deLuxe biedt u een ontspannende, verzorgende gelaatsbehandeling.

Met de Medik8 Classic deLuxe ervaart u een heerlijke verzorgende behandeling met een diepreinigend en hydraterend resultaat. 

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een Bamboo peeling/scrub. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk cream mask welke uw huid intensief zal hydrateren.

Afspraak maken

Dagelijkse verzorging thuis

Om het beste resultaat te verkrijgen en te behouden, raad ik u aan ook thuis een geschikte huidverzorging te gebruiken die optimaal aansluit bij uw behandeling. Graag adviseer ik u hierover bij onze afspraak.

Introductie

Om u te behandelen zal er altijd eerst een intake gesprek plaatsvinden om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en u uw vragen kan stellen. Het is mogelijk om direct na de intake behandeld te worden.

Schoonheidssalon

Mijn schoonheidssalon is gevestigd op de Kollenberg in Sittard en ik richt mij voornamelijk in Limburg op Sittard, Geleen, Heerlen, Munstergeleen, Hoensbroek, Brunssum, Born en omgeving.

Beligejo volgen

Search