Medik8 Huidverbetering

Beligejo Schoonheidssalon Sittard Geleen Medik8

Medik8 speciaal voor het verbeteren van uw huid ook bij Beligejo Beautysalon in Sittard-Geleen.

In mijn schoonheidssalon kunt u ook terecht voor schoonheids­behandelingen van Medik8 speciaal voor huidverbetering. Medik8 is een innoverend bedrijf dat zich bezighoudt met huid­onderzoek en is actief op het gebied van groene farma­ceutische cosmetica (dermaceuticals) voor de diverse huidtypes. Medik8 belooft resultaten, zonder irritatie van de huid.

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten. Met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

Professionele producten: Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals, zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellness bedrijven.

Kennis en ervaring: Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek van meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

Behandelingen

 
Met de Medik8 Expert Intensief of de Ultra Peeling behandeling kiest u voor optimaal resultaat voor uw specifiek huidprobleem. U kunt hierbij denken aan anti-ageing, roodheid, hyperpigmentatie, onzuivere huid en porieverfijnend.

De behandeling omvat onder andere een reiniging, verwijderen van onzuiverheden, een Peel en een afsluitende crème. 
Bij de Expert Intensief behandeling is tevens epileren - harsen - wenkbrauwen en/of wimpers verven inbegrepen.
De Ultra Peeling behandeling is volledig gericht op de peeling en verbetering van uw huid.

Ook de jongere huid tot ca. 18 jaar kan al een verzorgende of verbeterende behandeling nodig hebben. Hierbij gaat het meestal om het reinigen van de onzuivere huid. Speciaal voor jong volwassenen is er de Special Millennium Behandeling.

Tarieven

 
Medik8 Millennium -------------------- € 40,-
De Medik8 Special Millennium behandeling is speciaal voor het optimaliseren van de onzuivere huid bij jongeren tot ca. 18 jaar.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een enzymatische peeling op basis van Papaya. De huid wordt diep gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd.

Afspraak maken

Medik8 Expert (Peeling) -------------- € 70,-
De Expert Intensief behandeling is uitermate geschikt voor het verbeteren van de huidconditie. U kunt daarbij denken aan anti-ageing/ roodheden/ hyperpigmentatie/ onzuivere huid/ porieverfijnend.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een enzymatische peeling welke exfoliërend werkt en hierdoor uiterst geschikt is voor alle soorten huidverbetering benefits. Afsluitend wordt er een intensief aangepast masker aangebracht. Dit kan een verhelderend masker zijn met een zeer hoog concentraat aan vitamine C of een intensief herstellend Bio Cellulose mask met als hoofdingrediënten hyaluronzuur en Rockweed Algae.

Medik8 Expert Intensief biedt u huidverbetering tijdens een heerlijke ontspannende behandeling.

Afspraak maken

Medik8 Ultra (Peeling) ---------------- € 70,-
De Ultra Peeling behandeling is uitermate geschikt voor het verbeteren van de huidconditie. U kunt daarbij denken aan anti ageing, roodheid, hyperpigmentatie, onzuivere huid of porieverfijnend.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een chemische peeling welke uiterst geschikt is voor verschillende soorten huidverbetering. Afsluitend wordt er een aangepast herstellend en hydraterend masker aangebracht.

Medik8 Ultra Peeling biedt u huidverbetering tijdens een heerlijke ontspannende behandeling.

Afspraak maken

Medik8 Priming Kit -------------------- € 145,-

Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van vitamine C en vitamine A gedurende de behandeling de resultaten van deze huidverjonging en huidverbetering procedure maximaliseren.

De priming kit bevat alle benodigheden voor nazorg.

Afspraak maken

Medik8 Peeling kuur (3x) ------------- € 195,-
De Expert Intensief of Ultra Peeling behandeling is uitermate geschikt voor het verbeteren van de huidconditie. U kunt daarbij denken aan anti-ageing/ roodheden/ hyperpigmentatie/ onzuivere huid/ porieverfijnend. 

Met de Expert Intensief of Ultra Peeling kuur van 3 behandeling bereikt u een goed en zichtbaar resultaat

Afspraak maken

Medik8 Peeling kuur (6x) ------------ € 350,-
De Expert Intensief of Ultra Peeling behandeling is uitermate geschikt voor het verbeteren van de huidconditie. U kunt daarbij denken aan anti-ageing/ roodheden/ hyperpigmentatie/ onzuivere huid/ porieverfijnend.

Met de Met de Expert Intensief of Ultra Peeling kuur van 6 behandelingen bereikt u maximaal, zichtbaar resultaat.

Afspraak maken

Een peeling voor een mooie en gezonde huid

Beligejo Beautysalon Medik8 Huidverbetering
Heeft u last van pigmentvlekjes, acne of littekens, fijne rimpeltjes of lijntjes in het gezicht? Een peeling zorgt voor heel mooie resultaten. De conditie van de huid verbetert aanmerkelijk na een peeling, uw huid ziet er zichtbaar gladder, frisser en stralender uit. Een peeling is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijdert, wat leidt tot zichtbare verbeteringen in het uiterlijk!


Een aantal dagen na de peeling is een milde schilfering zichtbaar.

Hoe vaak kunt u een Medik8 Peel ondergaan?

Afhankelijk van uw verwachting of klacht, adviseer ik om een kuur te ondergaan van 3 tot 6 behandelingen, elke twee weken. Dit geeft het mooiste resultaat. Daarna kunt u de resultaten onderhouden door af en toe een peeling te ondergaan. Tijdens een kuur kan heel gecontroleerd de intensiteit opgebouwd worden en wordt er steeds meer resultaat bereikt.

Het is ook mogelijk om één peeling te ondergaan om uw huid een flinke boost te geven. Al na een behandeling voelt uw huid heel zacht aan en is de huidconditie zichtbaar verbeterd.

In mijn salon werk ik met de navolgende peels van Medik8:

SUPERFACIAL ENZYM PEEL:
Een zeer milde vorm van peel die kan worden gebruikt op alle huidtypen. Enzym peel kan leiden tot uitstekende cosmetische verbetering, zoals een frisser uiterlijk van de huid. Geen zichtbaar schilfer effect. Een natuurlijk alternatief voor een chemische peeling.
 
CHEMISCHE PEELING - SUPERFACIAL LEVEL 1
Er zijn drie soorten Superfacial Level 1 peelings ontwikkeld door Medik8, namelijk:
  • AgePeel: geschikt voor het behandelen van de kenmerken die bij huidveroudering zichtbaar worden zoals: dofheid, droge/ruwe huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, grove poriën, zonschade en indien van toepassing een rokershuid.
  • WhitePeel: speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van donkere vlekjes in het gezicht door pigmentophopingen. Denk aan vlekjes van de zon, na acne of hormonen.
  • BetaPeel: maakt een onzuivere acnehuid weer rustig en zorgt ervoor dat vorming van nieuwe mee-eters en puistjes voorkomen wordt. EyePeel: geschikt om de huid rondom de ogen te versterken, zodat de eerste tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden.

Dagelijkse verzorging thuis

Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van vitamine C en vitamine A gedurende de behandeling de resultaten van deze huidverjonging en huidverbetering procedure maximaliseren. De priming kit bevat alle benodigheden voor nazorg.

Introductie

Om u te behandelen zal er altijd eerst een intake gesprek plaatsvinden om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en u uw vragen kan stellen. Het is mogelijk om direct na de intake behandeld te worden.

Schoonheidssalon

Mijn schoonheidssalon is gevestigd op de Kollenberg in Sittard en ik richt mij voornamelijk in Limburg op Sittard, Geleen, Heerlen, Munstergeleen, Hoensbroek, Brunssum, Born en omgeving.

Beligejo volgen

Search