Injectables, Fillers en Botox

Beligejo Schoonheidssalon Injectables, Botox en Fillers

Naast mijn werk in mijn schoonheidssalon ontvang en begeleid ik ook cliënten voor een van de beste botox filler klinieken in Nederland, namelijk City Clinics in Maastricht! Een uitstekende aanvulling op mijn schoonheidsbehandelingen indien u heeft besloten om een stapje verder te willen gaan. 

Stoort u zich stiekem al jaren aan de fronsrimpel boven uw neus. Of, u heeft hem net pas ontdekt en wil er zo snel mogelijk vanaf? Fronsrimpels, rimpels op uw voorhoofd, verslapte kaaklijn of kringen onder uw ogen? U vindt het gewoon niet mooi of baalt ervan dat u er moe uitziet terwijl u dat niet bent! Oud worden willen we allemaal, maar liever niet zichtbaar van buiten. Het feit dat u hier bent en dit leest betekent dat u de oplossing al hebt gevonden. U laat niet zomaar iets in uw gezicht injecteren. U stapt niet bij de eerste de beste naar binnen. Wat u wil is kwaliteit, veiligheid en een mooi en bovenal een natuurlijk resultaat. Want een natuurlijk resultaat staat bij City Clinics voorop.

Beligejo biedt u naast de juiste verzorging voor uw huid tevens advies indien u gebruik wilt maken van botox of fillers.

Botox en/of injectables doet u niet zomaar. Doordat City Clinics zich alleen maar bezig houdt met botox en fillers, hebben zij zeer ervaren deskundige artsen. Iedere arts is bovendien BIG-geregistreerd. Daarnaast werkt City Clinics alleen met producten van de hoogste kwaliteit die wereldwijd tot de top 3 behoren. En omdat ze alleen het beste voor u willen, wordt u ontvangen door een gastvrouw. De gastvrouw stelt u op uw gemak, beantwoordt uw vragen en geeft u een lekker kopje koffie of thee. 

Wilt u meer weten over botox of fillers? Neem gerust contact op en ik informeer u graag!

Behandeling

Om u te behandelen zal er altijd eerst een intake gesprek plaatsvinden om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en u uw vragen kan stellen. Het is mogelijk om direct na de intake behandeld te worden.

Schoonheidssalon

Mijn schoonheidssalon is gevestigd op de Kollenberg in Sittard en ik richt mij voornamelijk in Limburg op Sittard, Geleen, Heerlen, Munstergeleen, Hoensbroek, Brunssum, Born en omgeving.

Beligejo volgen

Search