Behandelingen

De behandelingen die ik u in mijn schoonheidssalon bied zijn samen te vatten in drie hoofd thema's: Meso-T8+, Medik8 Huidverbetering en Medik8 Huidverzorging , zoals hieronder beschreven. Naast deze behandelingen kunt u in mijn schoonheidssalon aanvullende behandelingen boeken die u in de meeste gevallen kunt combineren met de gezichtsbehandelingen.


 • Meso-T8+ Huidverbetering

  Huidverbetering d.m.v. Meso-T8+

  De nieuwste, award winning, methode van huidverbetering d.m.v. een combinatie van verschillende technieken: micropulsen, droge koude en led licht.

  Zichtbaar resultaat d.m.v. korte pijnloze behandelingen in een heerlijke, aangename omgeving en sfeer.

 • Medik8 Huidverbetering

  Huidverbetering d.m.v. peelings

  In mijn schoonheidssalon kunt u terecht voor schoonheids­behandelingen van Medik8 speciaal voor huidverbetering.

  Medik8 belooft resultaten voor verschillende huidproblemen, zonder irritatie van de huid.


 • Medik8 Huidverzorging

  Reguliere verzorgende behandeling

  Niet elke huid heeft een probleem. Alleen een heerlijke gelaatsverzorging volstaat dan voor een mooie frisse huid.

  Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogste mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met bewezen resultaat.

Nieuw: Meso-T8+ Positive Aging

de oplossing voor bijna elk huidprobleem

Zichtbaar resultaat, korte pijnloze behandeling(en) in een prettige aangename omgeving en sfeer.

Meso T8+ Beauty product of the yearEen nieuw tijdperk op het gebied van huidverbetering is aangebroken door drie geavanceerde technologieën: Mesotransductie, Cryotherapie en Fototherapie in één oplossing.

De Meso-T8+ combineert deze drie innovatieve technieken met elkaar. Zowel voor het gelaat als voor het lichaam. Alle drie technologieën zijn niet-invasief (zonder naalden) en niet traumatisch voor de huid en er is geen sprake van hitte die de huid belast.

Dagelijkse verzorging thuis

Om het beste resultaat te verkrijgen en te behouden, raad ik u aan ook thuis een geschikte huidverzorging te gebruiken die optimaal aansluit bij uw behandeling. Graag adviseer ik u hierover bij onze afspraak.

Schoonheidssalon

Mijn schoonheidssalon is gevestigd op de Kollenberg in Sittard en ik richt mij voornamelijk in Limburg op Sittard, Geleen, Heerlen, Munstergeleen, Hoensbroek, Brunssum, Born en omgeving.

Beligejo volgen

Search