Beligejo BeautyVoucher

Beligejo Schoonheidssalon BeautyVoucher

Wat is er mooier dan zelf van een heerlijke schoonheidsbehandeling genieten? Wat dacht u van deze cadeau geven aan een goede vriendin, vriend, collega of aan familie?

Ik bied u de mogelijkheid om anderen een heerlijk cadeau te geven met de Beligejo BeautyVoucher. Ik zorg ervoor dat uw cadeau bijzonder wordt. Het begint met de eerste indruk, om te beginnen maak ik van de voucher een prachtig cadeau om te geven. Het vervolg is een heerlijke behandeling voor degene aan wie u de BeautyVoucher geeft.

Uw cadeau is bij mij in goede handen!

De BeautyVoucher kan gebruikt worden voor zowel een behandeling, of een deel daarvan, als wel voor producten, maar kan helaas niet ingewisseld worden voor geld.

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden tijdens uw bezoek, stuur een mail of bel me!

Behandeling

Om u te behandelen zal er altijd eerst een intake gesprek plaatsvinden om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en u uw vragen kan stellen. Het is mogelijk om direct na de intake behandeld te worden.

Schoonheidssalon

Mijn schoonheidssalon is gevestigd op de Kollenberg in Sittard en ik richt mij voornamelijk in Limburg op Sittard, Geleen, Heerlen, Munstergeleen, Hoensbroek, Brunssum, Born en omgeving.

Beligejo volgen

Search